Gavekort

-gi litt fjellkjærlighet til dine kjære!

Marita S.

Den perfekte gaven til foreldre, søsken, barnebarn eller din beste venn som trenger en flott opplevelse på fjellet eller et kurs for å lære mer. Mer kunnskap gir større turglede! Alle våre gavekort er skreddersydde og personlige. Et gavekort fra oss gir noe å glede seg til!

Du bestemmer selv hva du vil gi bort. Vårt rike utvalg av opplevelser og kurs finner du her på på nettsidene våre. Hva med å kjøpe en plass på et toppturkurs på Voss eller et dagskurs skred?  Eller kanskje en guida skitur over Raundalsryggen? Om sommeren kan vi anbefale en fjellklatretur med guide på Lønahorgi eller plass på et av våre klatrekurs


Kanskje du er på jakt etter en helt unik turopplevelse? Vi er på tur i Vossafjella hele året, og vi kjenner reiselivet på Voss. Vi syr gjerne sammen en opplevelse med alt inkludert. Kontakt oss for forslag og anbefalinger. 

Gavekort_generell_jpg.jpg

Hvordan kjøper jeg et gavekort?

Trykk på "Send epost til oss" og fortell oss hva du har lyst til å gi bort. Vi tar kontakt med deg og gjør nærmere avtale om opplevelse, pris og tekst på gavekortet. Deretter lager vi et skreddersydd gavekort som du kan skrive ut og legge under juletreet.


Priser og vilkår

Pris for gavekortet avtales per telefon eller på epost. Vi tar utgangspunkt i våre ordinære priser. Disse finner du beskrevet på nettsiden til det enkelte kurs eller for hver turbeskrivelse. Skreddersydde turer og produkter har ingen standard pris. Du betaler ikke noe ekstra ved kjøp av gavekort.

Vi lager gavekortet selv. Det betyr at du ikke får et profesjonelt design. Vår spesialitet er å være på tur, men vi gjør så godt vi kan med enkle designverktøy. Ferdige gavekort sendes til deg som en pdf-fil per epost. Du bør beregne to dagers leveringstid på gavekort.

Mottaker av gavekort må selv ta kontakt med oss for å benytte gavekortet. Vi kan ikke garantere ledig plass på åpne kurs på en bestemt dato, men vil strekke oss langt for å finne en løsning. 

Betaling skjer per faktura som vi sender på epost. 

Les om våre vilkår for påmelding og betaling her. 

 

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om gavekort, send epost til Øystein i Wild Voss: post@wildvoss.no eller ring på 93484041 .